Američki auti sunčali se na šetnici uz Muru

29.06.2015

Danas je počeo 7. TRASH & BURN – AMERICAN CAR MEETING & ROCK’N’ROLL FESTIVAL koji se održava tradicionalno u Svetom Martinu na Muri, a potrajati će sve do nedjelje. Manifestacija je to američkih automobila i motora iz cijele Europe popraćena koncertom poznatih rockabilly-r’n’r bendova, DJ-a, a biti će tu burlesque showa, pin-up photo contesta, pin-up hair & make up saloona, besplatnih vožnji Harley Davidson motorima, burn-out, tattoo, barber shop, i raznih drugih retro štandova i brdo drugih sadržaja.

Kao uvod i zagrijavanje za ovu višednevnu feštu ponosni vlasnici američkih limenih ljepotana danas su u sklopu vožnje Međimurjem posjetili i Mursko Središće gdje su svoja vozila parkirali na šetnici uz samu obalu Mure. Njihov dolazak bio je najavljen za 12,00 sati pa se u to vrijeme okupilo mnoštvo građana koji su ih htjeli pogledati. Međutim auti nisu stigli pa je među okupljenima zavladalo nezadovoljstvo koje je posebno kulminiralo kod nestrpljive djece. Ona su točno znala da između tridesetak automobila parkiranih uz šetnicu ni jedan nije američki, pa su svoju pažnju posvetili dječjem igralištu i ljuljačkama.

Kako se „amerikanci“ nisu pojavili ni do 13,00 sati neki su počeli napuštati šetnicu te krenuli na praznički ručak. Informacije koje smo u to vrijeme dobili bile su da su se auti zadržali u Čakovcu te da će doći oko 14,00 sati kada su se konačno i pojavili na oduševljenje onih koji su ih uporno čekali. Kako je to izgledalo pogledajte na fotografijama Tina Tomanića. (rt)

izvor: muralist.hr

Galerija fotografija

Vaš prijedlog

Pomozite nam da zajedno poboljšamo web stranicu Turističke zajednice

info@tz-ms.hr

Suradnja

Uključite se u programe Turističke Zajednice Mursko Središće

info@tz-ms.hr

Newsletter

Saznaj sve važne informacije vezane za Turističku Zajednicu putem emaila

PRIJAVI SE