Bakini kolači

02.06.2016

Međimurska gruda
Udruga za očuvanje kulturne baštine

TURISTIČKA ZAJEDNICA
GRADA MURSKO SREDIŠĆE

Predmet:
2. Festival međimurskih slastica „Bakini kolači“

Poštovani,

Uz podršku Međimurske županije i njezine Turističke zajednice te Općine Nedelišće i njezine Turističke zajednice prošle godine smo u Nedelišću organizirali 1. Festival međimurskih slastica „Bakini kolači“. Iskreno zahvalni na podršci koja nam je tada pružena nastavljamo s organizacijom drugog izdanja ove ugodne i, usudimo se reći, ukusne manifestacije.

S obzirom da festival ima i natjecateljski karakter te je lanjski pobjednički kolač spravljen po tradicionalnoj recepturi došao iz Murskog Središća „Bakini kolači“ će ove godine biti održani u tom gradu, 17. rujna 2016. godine. Zamolili bismo Vas stoga da date podršku ovoj atraktivnoj priredbi – kroz sponzorstvo ili donaciju kako bismo u pripremnim poslovima bili što uspješniji.

Započeli smo pripremne radnje za održavanje festivala i motivaciju po općinama i gradocima, točnije udrugama građana koje su izravno zainteresirane za sudjelovanje na Festivalu međimurskih slastica. Usudimo se prognozirati da će odaziv biti još veći nego prošle godine, iako smo i prvom izvedbom bili vrlo zadovoljni. S Gradom Mursko Središće smo postigli dogovor oko najvažnijih pojedinosti i ovog trenutka nastavljamo razradu predradnji, također zahvalni na podršci koju s adrese Grada dobivamo od prvog trenutka.

Ukoliko smatrate da trebamo ponuditi još informacija vezanih uz pripreme i održavanje drugih „Bakinih kolača“, bit će nam drago ponuditi ih u izravnom kontaktu. Obratiti se možete predsjedniku udruge „Međimurska gruda“ Franji Soldatu na broj mobitela 098 241 061.

Ljubazno molimo da razmotrite naš poziv za podrškom i srdačno Vas pozdravljamo.

 


U Dunjkovcu, 20. svibnja 2016.
Turistička zajednica
Grada Mursko Središće

Dražen Srpak, predsjednik
Međimurska gruda
Franjo Soldat

Vaš prijedlog

Pomozite nam da zajedno poboljšamo web stranicu Turističke zajednice

info@tz-ms.hr

Društvene Mreže

Facebook

Newsletter

Saznaj sve važne informacije vezane za Turističku Zajednicu putem emaila

PRIJAVI SE