Bakini kolači

02.06.2016

Međimurska gruda
Udruga za očuvanje kulturne baštine

TURISTIČKA ZAJEDNICA
GRADA MURSKO SREDIŠĆE

Predmet:
2. Festival međimurskih slastica „Bakini kolači“

Poštovani,

Uz podršku Međimurske županije i njezine Turističke zajednice te Općine Nedelišće i njezine Turističke zajednice prošle godine smo u Nedelišću organizirali 1. Festival međimurskih slastica „Bakini kolači“. Iskreno zahvalni na podršci koja nam je tada pružena nastavljamo s organizacijom drugog izdanja ove ugodne i, usudimo se reći, ukusne manifestacije.

S obzirom da festival ima i natjecateljski karakter te je lanjski pobjednički kolač spravljen po tradicionalnoj recepturi došao iz Murskog Središća „Bakini kolači“ će ove godine biti održani u tom gradu, 17. rujna 2016. godine. Zamolili bismo Vas stoga da date podršku ovoj atraktivnoj priredbi – kroz sponzorstvo ili donaciju kako bismo u pripremnim poslovima bili što uspješniji.

Započeli smo pripremne radnje za održavanje festivala i motivaciju po općinama i gradocima, točnije udrugama građana koje su izravno zainteresirane za sudjelovanje na Festivalu međimurskih slastica. Usudimo se prognozirati da će odaziv biti još veći nego prošle godine, iako smo i prvom izvedbom bili vrlo zadovoljni. S Gradom Mursko Središće smo postigli dogovor oko najvažnijih pojedinosti i ovog trenutka nastavljamo razradu predradnji, također zahvalni na podršci koju s adrese Grada dobivamo od prvog trenutka.

Ukoliko smatrate da trebamo ponuditi još informacija vezanih uz pripreme i održavanje drugih „Bakinih kolača“, bit će nam drago ponuditi ih u izravnom kontaktu. Obratiti se možete predsjedniku udruge „Međimurska gruda“ Franji Soldatu na broj mobitela 098 241 061.

Ljubazno molimo da razmotrite naš poziv za podrškom i srdačno Vas pozdravljamo.

 


U Dunjkovcu, 20. svibnja 2016.
Turistička zajednica
Grada Mursko Središće

Dražen Srpak, predsjednik
Međimurska gruda
Franjo Soldat

Društvene Mreže

Facebook

Newsletter

Saznaj sve važne informacije vezane za Turističku Zajednicu putem emaila

PRIJAVI SE

Vaš prijedlog

Pomozite nam da zajedno poboljšamo web stranicu Turističke zajednice

info@tz-ms.hr