Božićni sajam na prepunoj gradskoj tržnici

23.12.2013

U sklopu Adventskih dana Grada Mursko Središća jučerašnje nedjeljno popodne ponudilo je lijep program za sve one koji se vesele takvim blagdanskim danima kao i najmlađima za koje su to najljepši dani u godini.

Nastavak pred božićnog nedjeljnog dana odvijao se na prostorima gradske tržnice gdje je bio tradicionalni Božićni sajam. Štandovi su bili ispunjeni kolačima, ručnim radovima, kuhanim vinom,čajem uglavnom stvarima koje su svakog mogle zanimati, a naročito najmlađe.

Veliki broj građana okupio se na priredbi što svakako treba pozdraviti .

Program su započeli vrtići iz Središća "Maslačak", "Dječja mašta" te "Pahuljice". Bilo je tu puno pjesme, plesa, igrokaza i puno dječje radosti u očekivanju dolaska Djeda Božićnjka te njegovih vilenjaka. Programu su se pridružile i naše male mažoretkinje koje su kao i uvijek ovu svečanost učinile još ljepšom.

Tamburaši KUD-a "Mura" kao i njihove solistice učinile su ovo popodne još radosnijim uz izvedbu prigodnih božićnih pjesama.

Svakako posebno svečani događaj za mališane bio je dolazak Djeda Božićnjaka koji je ovom prigodom stigao bez saonica u lijepom zelenom oldtimeru. Djed Božićnjak i njegovi vilenjaci pozdravili su djecu te im podijelili hrpu poklona. Još dugo je trajala pjesma i ples na tržnici koji bi sigurno i duže potrajao da je tržnica kao i štandovi imala bolje osvjetljenje na čemu će u budućnosti trebati razmisliti. Šteta da dobro osmišljen i djeci interesantan program nije mogao potrajati duže zbog takve trivijalnosti.

Autor: Z. Rihtarec
Foto: Tin Tomanić
Izvor: muralist.hr

Galerija fotografija

Suradnja

Uključite se u programe Turističke Zajednice Mursko Središće

info@tz-ms.hr

Vaša fotografija

Pošaljite nam Vaše fotografije koje zaslužuju svoje mjesto na web stranici turističke zajednice

info@tz-ms.hr

Vaš prijedlog

Pomozite nam da zajedno poboljšamo web stranicu Turističke zajednice

info@tz-ms.hr