Gradski djelatnici dobili eko bicikle – možda ih dobiju i građani

07.05.2015

Grad Mursko Središće prošle godine prema Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost aplicirao je projekt „Eko bicikli“, točnije nabavu 5 eko bicikala za potrebe zaposlenika gradske uprave u iznosu od 25.000,00 kuna. U siječnju 2015. godine od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost dostavljena je Odluka o odabiru korisnika sredstava radi neposrednog sufinanciranja projekta poticanja čistijeg transporta „EKO bicikli“, odobrena su sredstava za nabavu 5 eko bicikala u iznosu od 12.500,00 kuna. Preostali iznos financijskih sredstava potreban za realizaciju projekta osigurao je grad.

Prema prihvaćenoj ponudi tvrtke BASTA d.o.o. iz Preloga u iznosu od 29.493,75 kuna nabavljeni su Eko bicikli, koji od danas pa nadalje koriste zaposlenici gradske uprave.

Eko bicikli raspoređeni su po odjelima, i to 3 e- bicikla koristiti će zaposlenici Ureda grada; gradonačelnik, pročelnik Ureda grada, voditeljica TIC-a i 2 bicikla zaposlenici odjela za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove; voditelj odjela i komunalni redar.

Također je prema HTZ-u kandidiran i projekt “ E punionica i e-bicikli “ kako bi se iz tih eventualno dobijenih sredstava kupili eko bicikli koje bi koristili građani.

Autor: (rt)
Izvor: muralist.hr

Newsletter

Saznaj sve važne informacije vezane za Turističku Zajednicu putem emaila

PRIJAVI SE

Društvene Mreže

Facebook

Vaša fotografija

Pošaljite nam Vaše fotografije koje zaslužuju svoje mjesto na web stranici turističke zajednice

info@tz-ms.hr