Ljetno radno vrijeme TIC-a

17.07.2018

U ponedjeljak dana 16. srpnja 2018. godine Turističko – informativni centar Turističke zajednice grada Mursko Središće koji pruža turističke usluge i informacije uvodi novo ljetno uredovno radno vrijeme za građane i turiste.

Do 31. kolovoza 2018. godine; svaki dan od ponedjeljka do petka možete nas posjetiti na adresi Trg braće Radića Mursko Središće kod autobusnog stajališta nasuprot dječjeg vrtića „Maslačak“ u vremenskom razdoblju od 8:00 do 15:00 sati, a subotom od 8:00 do 12:00 sati.

U Turističko – informativnom centru dočekati će Vas ljubazna djelatnica koju uvijek možete zamoliti za pomoć, raspitati se o svemu što Vas zanima: da li je to neki lokalitet, ugovoriti aranžman jednodnevnog putovanja na području grada Mursko Središće ili kako doći do određenog mjesta. Također, otvorena je i suvenirnica pa tako svatko može za sebe pronaći i kupiti unikatni poklon koji će ga sjećati na grad Mursko Središće i Međimurje. Sve to i još puno više očekuje Vas u TIC-u. Dođite posjetite nas i budite zadovoljni turist u Gradu rudara.

 

Vaš prijedlog

Pomozite nam da zajedno poboljšamo web stranicu Turističke zajednice

info@tz-ms.hr

Društvene Mreže

Facebook

Vaša fotografija

Pošaljite nam Vaše fotografije koje zaslužuju svoje mjesto na web stranici turističke zajednice

info@tz-ms.hr