Ljetno radno vrijeme TIC-a

17.07.2018

U ponedjeljak dana 16. srpnja 2018. godine Turističko – informativni centar Turističke zajednice grada Mursko Središće koji pruža turističke usluge i informacije uvodi novo ljetno uredovno radno vrijeme za građane i turiste.

Do 31. kolovoza 2018. godine; svaki dan od ponedjeljka do petka možete nas posjetiti na adresi Trg braće Radića Mursko Središće kod autobusnog stajališta nasuprot dječjeg vrtića „Maslačak“ u vremenskom razdoblju od 8:00 do 15:00 sati, a subotom od 8:00 do 12:00 sati.

U Turističko – informativnom centru dočekati će Vas ljubazna djelatnica koju uvijek možete zamoliti za pomoć, raspitati se o svemu što Vas zanima: da li je to neki lokalitet, ugovoriti aranžman jednodnevnog putovanja na području grada Mursko Središće ili kako doći do određenog mjesta. Također, otvorena je i suvenirnica pa tako svatko može za sebe pronaći i kupiti unikatni poklon koji će ga sjećati na grad Mursko Središće i Međimurje. Sve to i još puno više očekuje Vas u TIC-u. Dođite posjetite nas i budite zadovoljni turist u Gradu rudara.

 

Newsletter

Saznaj sve važne informacije vezane za Turističku Zajednicu putem emaila

PRIJAVI SE

Vaša fotografija

Pošaljite nam Vaše fotografije koje zaslužuju svoje mjesto na web stranici turističke zajednice

info@tz-ms.hr

Vaš prijedlog

Pomozite nam da zajedno poboljšamo web stranicu Turističke zajednice

info@tz-ms.hr