Mursku alku osvojila ekipa Zasadbrega

10.08.2015

Tradicionalno zabavno ekipno natjecanje Murska alka koja se održava u sklopu manifestacije „Ljeto uz Muru“ održana je u subotu 08. kolovoza. Ovogodišnji učesnici bili su Sloga iz Nedelišća, USR „Sport za sve“, Nikud nikam-veterani, Laporniki, muška i ženska ekipa Zasadbrega.

Ovaj put standardne igre Taliga party i Korito party bile su spojene tako da se nakon prve odmah nastavljala druga, a bodovane su zajednički. Priređena je i Igra iznenađenja u kojoj su natjecatelji morali u čaši nositi vodu iz lučice i puniti veliku posudu. Nakon završetka svih igara suci su zbrojili sudionicima osvojene bodove posebno za svaku igru, kao i zbirni rezultat te proglasili pobjednika Murske alke 2015.

Prvo mjesto osvojila je ekipa Zasadbreg muški, drugo Laporniki, treće Zasadbreg žene, četvrto Nikud nikam-veterani, peto USR „Sport za sve“ i šesto Sloga Nedelišće. Nagrade pobjednicima kao i svim ostalim učesnicima uručio je gradonačelnik Dražen Srpak.

Iako vladaju nesnosne vrućine Alka je bila dobro posjećena s popunjenim amfiteatrom lučice i odlično organizirana od strane svog „izumitelja“ Damira Jurinića-Peka, Rudarskog zbora i “tehničkog direktora” Cipija.

(rt, foto Tin Tomanić)
izvor: muralist.hr

Galerija fotografija

Vaš prijedlog

Pomozite nam da zajedno poboljšamo web stranicu Turističke zajednice

info@tz-ms.hr

Newsletter

Saznaj sve važne informacije vezane za Turističku Zajednicu putem emaila

PRIJAVI SE

Vaša fotografija

Pošaljite nam Vaše fotografije koje zaslužuju svoje mjesto na web stranici turističke zajednice

info@tz-ms.hr