Mursku alku osvojila ekipa Zasadbrega

10.08.2015

Tradicionalno zabavno ekipno natjecanje Murska alka koja se održava u sklopu manifestacije „Ljeto uz Muru“ održana je u subotu 08. kolovoza. Ovogodišnji učesnici bili su Sloga iz Nedelišća, USR „Sport za sve“, Nikud nikam-veterani, Laporniki, muška i ženska ekipa Zasadbrega.

Ovaj put standardne igre Taliga party i Korito party bile su spojene tako da se nakon prve odmah nastavljala druga, a bodovane su zajednički. Priređena je i Igra iznenađenja u kojoj su natjecatelji morali u čaši nositi vodu iz lučice i puniti veliku posudu. Nakon završetka svih igara suci su zbrojili sudionicima osvojene bodove posebno za svaku igru, kao i zbirni rezultat te proglasili pobjednika Murske alke 2015.

Prvo mjesto osvojila je ekipa Zasadbreg muški, drugo Laporniki, treće Zasadbreg žene, četvrto Nikud nikam-veterani, peto USR „Sport za sve“ i šesto Sloga Nedelišće. Nagrade pobjednicima kao i svim ostalim učesnicima uručio je gradonačelnik Dražen Srpak.

Iako vladaju nesnosne vrućine Alka je bila dobro posjećena s popunjenim amfiteatrom lučice i odlično organizirana od strane svog „izumitelja“ Damira Jurinića-Peka, Rudarskog zbora i “tehničkog direktora” Cipija.

(rt, foto Tin Tomanić)
izvor: muralist.hr

Galerija fotografija

Newsletter

Saznaj sve važne informacije vezane za Turističku Zajednicu putem emaila

PRIJAVI SE

Društvene Mreže

Facebook

Vaša fotografija

Pošaljite nam Vaše fotografije koje zaslužuju svoje mjesto na web stranici turističke zajednice

info@tz-ms.hr