„Napolitanke kup“ osvojio Zvjezdan Mađarić

03.08.2015

U sklopu manifestacije „Ljeto uz Muru“ održava se tradicionalno takmičenje u lovu ribe udicom na plovak „Napolitanke kup“. Prekrasna priroda u Fusku i jezera poredana u obliku napolitanki i ove godine bila su odredište članova ŠRD „Mura“ i građana koji su pratili ovo natjecanje.

Skela na Fusku počela je prometovati ranim jutrom prevozeći preko Mure ribiče i kibice jer je takmičenje počelo točno u 7,00 sati. Ribiči su zauzeli pozicije, rasprostrli svoju skupocjenu opremu pored jezera i čekali prvi ulov. U tome su ih tihim komentarima bodrili gledatelji koji su morali prevaliti dobru kilometražu da bi obišli sva jezera. To svakako nikome nije bio problem, jer kada se uživa u divnoj prirodi ništa drugo nije važno.

No, važno je bilo pobijediti pa su natjecatelji morali upotrijebiti sve svoje znanje i vještinu kako bi se domogli pobjedničkog postolja.

Danas je najuspješniji bio Zvjezdan Mađarić koji sa ulovljenih 5459 gr. ribe osvaja naslov pobjednika „Napolitanke kupa“ za 2015. godinu. Odmah iza njega na drugo mjesto plasirao se Ivica Vugrinec sa ulovom od 4584 gr., treći je bio Stjepan Lisjak s 3657 gr., a četvrti prošlogodišnji pobjednik Nenad Jurinić čija je težina ulova iznosila 3181 gr.

(R. Tomanić, foto Anđelko Jurak) Izvor: muralist.hr

Galerija fotografija

Društvene Mreže

Facebook

Vaš prijedlog

Pomozite nam da zajedno poboljšamo web stranicu Turističke zajednice

info@tz-ms.hr

Newsletter

Saznaj sve važne informacije vezane za Turističku Zajednicu putem emaila

PRIJAVI SE