Održan sastanak Organizacijskog odbora 61. Svjetskog ribolova

31.05.2014

U petak, 30.05.2014.g. u 10,00 sati u gradskoj vijećnici Grada Mursko Središće održana je sjednica organizacijskog odbora 61. Svjetskog prvenstva u športskom ribolovu. Na sjednici su prisustvovali: Vladimir Sever – predsjednik Hrvatskog športskog ribolovnog saveza, Tomislav Feldhofer – tajnik HŠRS, Zoran Pfeifer – predsjednik SŠRD Međimurske županije, Miljenko Perko – dopredsjednik SŠRDMŽ, Darko Oreški – tajnik SŠRDMŽ, Zoran Vidović – dožupan, Ljubomir Kolarek – gradonačelnik Grada Preloga, Dražen Srpak – gradonačelnik Grada Mursko Središće, Miljenko Brezovec – HEP i Siniša Slavinić – časopis Ribiči & ribe.

Tema sjednice je bila izvješće o dosadašnjim aktivnostima u pripremi za svjetsko prvenstvo. Prvenstvo započinje u ponedjeljak 08.09.2014. g. i završava u nedjelju 14.09.2014.g. Službeno otvaranje i zatvaranje prvenstva će se održana na trgu u centru Grada Preloga. Sastanci kapetana ekipa, te izvlačenja startnih mjesta i sektora obavljati će se u hotelu „Panorama“.

Ujedno sve turističke zajednice, OPG-evi, udruge moći će svoje proizvode prezentirati u dane prvenstva, jer cilj nije da se prezentira samo Grad Prelog i njegova turistička ponuda, nego i ponuda cjelokupnog Međimurja – naglasio je gradonačelnik Grada Preloga.

Galerija fotografija

Newsletter

Saznaj sve važne informacije vezane za Turističku Zajednicu putem emaila

PRIJAVI SE

Društvene Mreže

Facebook

Vaš prijedlog

Pomozite nam da zajedno poboljšamo web stranicu Turističke zajednice

info@tz-ms.hr