Poziv na sudjelovanje u programu manifestacije "Serjojnski fašnik"

27.01.2014

Poštovani.

Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da nam se pridružite na tradicionalni „Serjojnski fašnik“ koji će se održati u nedjelju 23.veljače 2014. godine u 14,00 sati.

Program manifestacije „Serjojnski fašnik“ sastojati će se od maskirane povorke (dječji vrtići i odrasli), te zabavnog programa u sportskoj dvorani u Murskom Središću, gdje će se prirediti druženje uz besplatno jelo i piće za sve sudionike povorke, a i drugi gosti su dobrodošli.

Okupljanje male fašničke povorke (dječji vrtići) biti će ispred Promenade (Trg bana Josipa Jelačića) Mursko Središće u 13,30 sati. Maskirana povorka dječjih vrtića uz pratnju mažoretkinja i Gradskog puhačkog orkestra Mursko Središće kreće u 14,00 sati do Stare škole. U 14,15 ispred „Stare škole“ dječji vrtići će predstaviti svoje maske uz kratki zabavni program, a nakon predstavljanja čeka ih čašćenje krafnama i čajem.

Okupljanje velike fašničke povorke biti će ispred sportske dvorane u 14,00 sati. U 14,45 je polazak fašničke povorke prema centru grada, ulicama: Vladimira Nazora, Frankopanska, Trg bana Josipa Jelačića do Trg-a braće Radić, gdje će se svaka fašnička skupina predstaviti. Svi učesnici povorke po završetku predstavljanja vraćaju se u sportsku dvoranu na okrijepu i druženje.

Za sve dodatne informacije, obratite se na broj tel: 040/500–500 ili broj mobitela: 098/ 9567855 (Dolores Vrtarić) ili na e-mail: turistickazgms@gmail.com.

Molimo Vas da ispunjenu prijavnicu pošaljete do 17.veljače 2014. godine na adresu: Trg bana Josipa Jelačića 10, 40315 Mursko Središće.

Radujemo se Vašem dolasku!

S poštovanjem.

PREDSJEDNIK TZGMS:
Dražen Srpak

 

 

 

Newsletter

Saznaj sve važne informacije vezane za Turističku Zajednicu putem emaila

PRIJAVI SE

Društvene Mreže

Facebook

Vaša fotografija

Pošaljite nam Vaše fotografije koje zaslužuju svoje mjesto na web stranici turističke zajednice

info@tz-ms.hr