Priredba Dani kruha i zahvala za plodove jeseni

26.10.2015

U organizaciji „Udruge žena“ Križovec, u nedjelju 25.10.2015. godine s početkom u 14,00 sati u društvenom domu Križovec održana je priredba povodom Dana kruha i zahvale za plodove jeseni. Na priredbi su učestvovali mališani dječjeg vrtića „Maslačak“, Mursko Središće i Peklenice. Dugogodišnja članica Udruge žena Zlata na početku programa izvela je nekoliko međimurskih pjesama. Priredbu je otvorila predsjednica Udruge žena Gordana Šoltić, te se zahvalila mještanima i članicama na pomoći i trudu koji je uložen u organizaciju same priredbe, kao i gradonačelniku Draženu Srpaku na pokroviteljstvu za priredbu.

Novost ove godine bila je radionica u angažmanu Martine Šoltić, na kojoj su djeca pokazala svoju kreativnost u izradi rukotvorina i crteža. Učenice Područne škole Peklenica izvele su pjesme; Međimurje, Bratva, Tikve i Martije, koje je napisala Martina Šoltić.

Priredbi su se odazvali predsjednica Zajednice žena „Katarina Zrinski“ MŽ Sunčana Glavak, županijski vijećnik HDZ-a Darko Horvat, predsjednik MO Križovec Marko Strojko, predsjednik MO Mursko Središće Kristijan Antolović, „Društvo žena“ Mursko Središće, Udruga Celine, te članice Zajednice žena „Katarina Zrinski“ MŽ.

Po završetku programa posjetitelji priredbe uživali su u kolačima i piću koje su pripremile članice „Udruge žena“ Križovec .

Galerija fotografija

Društvene Mreže

Facebook

Suradnja

Uključite se u programe Turističke Zajednice Mursko Središće

info@tz-ms.hr

Vaš prijedlog

Pomozite nam da zajedno poboljšamo web stranicu Turističke zajednice

info@tz-ms.hr