Proteklog vikenda mažoretkinje Murskog Središća bile u gostima kod prijateljica u Viškovu i Svetom Martinu na Muri

23.09.2014

U subotu 20.09.sa 20-ak članica mlađeg juniorskog i juniorskog sastava odputovale smo u Viškovo na 17-tu po redu manifestaciju pod nazivom "MATEJNA 2014".

Ove godine "Matejna" je bila međunarodnog karaktera pa su osim mažoret i twirling timova te puhačkih orkestara iz Hrvatske (Halubajske mažoretkinje, Svetonedeljske mažoretkinje, mažoretkinje Nedelišća, Dubrovčana, Viškova te Porečke i Opatijske mažoretkinje, te puhački orkestri iz Marinića, Kud Ravna Gora i Lovrana) sudjelovali i gosti iz Slovenije i Slovačke. (twirling i mažoret klubovi iz Logaške i Slovenske Bistrice te puhački orkestar Trstena-Slovačka)

U nedjelju 21.09. pak smo uz mažoretkinje iz Čakovca, Goričana, Domašinca, Kotoribe, Nedelišća i Koprivnice bile dijelom proslave 10-og rođendana Svetomartinskih mažoretkinja te smo u prepunoj dvorani sa našim sastavom minima i juniorkama odplesale naše dvije koreografije.

Uvijek nam je drago biti pozvane na ovako lijepe manifestacije,uzvratiti poziv na našu reviju i tamo sklapati nova prijateljstva,stjecati nova iskustva te našim uniformama i tablom prodefilirati,odplesati i pronjeti ime udruge i grada iz kojeg dolazimo.

Galerija fotografija

Vaš prijedlog

Pomozite nam da zajedno poboljšamo web stranicu Turističke zajednice

info@tz-ms.hr

Newsletter

Saznaj sve važne informacije vezane za Turističku Zajednicu putem emaila

PRIJAVI SE

Suradnja

Uključite se u programe Turističke Zajednice Mursko Središće

info@tz-ms.hr