Proteklog vikenda mažoretkinje Murskog Središća bile u gostima kod prijateljica u Viškovu i Svetom Martinu na Muri

23.09.2014

U subotu 20.09.sa 20-ak članica mlađeg juniorskog i juniorskog sastava odputovale smo u Viškovo na 17-tu po redu manifestaciju pod nazivom "MATEJNA 2014".

Ove godine "Matejna" je bila međunarodnog karaktera pa su osim mažoret i twirling timova te puhačkih orkestara iz Hrvatske (Halubajske mažoretkinje, Svetonedeljske mažoretkinje, mažoretkinje Nedelišća, Dubrovčana, Viškova te Porečke i Opatijske mažoretkinje, te puhački orkestri iz Marinića, Kud Ravna Gora i Lovrana) sudjelovali i gosti iz Slovenije i Slovačke. (twirling i mažoret klubovi iz Logaške i Slovenske Bistrice te puhački orkestar Trstena-Slovačka)

U nedjelju 21.09. pak smo uz mažoretkinje iz Čakovca, Goričana, Domašinca, Kotoribe, Nedelišća i Koprivnice bile dijelom proslave 10-og rođendana Svetomartinskih mažoretkinja te smo u prepunoj dvorani sa našim sastavom minima i juniorkama odplesale naše dvije koreografije.

Uvijek nam je drago biti pozvane na ovako lijepe manifestacije,uzvratiti poziv na našu reviju i tamo sklapati nova prijateljstva,stjecati nova iskustva te našim uniformama i tablom prodefilirati,odplesati i pronjeti ime udruge i grada iz kojeg dolazimo.

Galerija fotografija

Newsletter

Saznaj sve važne informacije vezane za Turističku Zajednicu putem emaila

PRIJAVI SE

Društvene Mreže

Facebook

Vaša fotografija

Pošaljite nam Vaše fotografije koje zaslužuju svoje mjesto na web stranici turističke zajednice

info@tz-ms.hr