Sajam domaćih proizvoda u sklopu manifestacije „Ljeto uz Muru 2016“.

30.07.2016

Poštovani učesnici! Dana 06. kolovoza 2016. godine (subota) održati će se „Sajam domaćih proizvoda“ na šetnici uz rijeku Muru. Na sajmu bi se trebali prezentirati proizvođači domaćih proizvoda, npr. medari, vinari, bučina ulja, kolači, košaraši, proizvođači sireva, rakija, mlinaca, nakit, suveniri, cvijeće…

TZ Grada Mursko Središće osigurava prostor, štand, a izlagač bi trebao „aranžirati“ svoj štand proizvodima i logotipom ili pak natpisom naziva izlagača. Izlagači po želji mogu osigurati struju (uz prethodnu najavu). Nakon 03.08. turistička zajednica će izraditi plan postavljenja štandova i prigodne letke tako da će svi izlagači imati unaprijed određeni smještaj, a putem letaka biti će predstavljeni posjetiteljima sajma. Sajam je prezentacijsko-prodajnog karaktera.

Početak sajma je u 16,00 sati, a svi izlagači trebali bi početi sa uređivanjem štanda oko 15,00 – 15,30 sati kako bismo na vrijeme bili spremni. Vrijeme završetaka sajma nije određeno iz razloga što će na parkiralištu uz šetnici u 21,00 sati započeti rock koncert uz poznata glazbena imena, tako da sajam može usporedno trajati bude li interesa posjetitelja do kasnijih noćnih sati tj. izlagači mogu ostati po želji. Usporedno s Sajmom domaćih proizvoda na šetnici uz Muru, u organizaciji Rudarskog zbora održati će se „7. Murska alka“, zabavno ekipno natjecanje. S obzirom na limitirani prostor i već sada prijavljeni veliki broj izlagača, molimo potencijalne izlagače da se što prije jave kako bi mogli osigurati svoje mjesto na sajmu.

Prijaviti se možete na br. mobitela 098/347-403 Maja Kramar ili putem e-mail-a: turistickazgms@gmail.com ili na fax: 040/370-772. Rok prijave je 03.08.2016. godine.

Veselimo se Vašem dolasku!

S poštovanjem.

PREDSJEDNIK TZGMS:
Dražen Srpak

Vaš prijedlog

Pomozite nam da zajedno poboljšamo web stranicu Turističke zajednice

info@tz-ms.hr

Vaša fotografija

Pošaljite nam Vaše fotografije koje zaslužuju svoje mjesto na web stranici turističke zajednice

info@tz-ms.hr

Newsletter

Saznaj sve važne informacije vezane za Turističku Zajednicu putem emaila

PRIJAVI SE