Ranč PonyLand

Ranč Ponyland osnovan je 2005. godine dolaskom prvog pony konja na imanje. S vremenom se povećavao broj životinja, ali i veličina ranča. Danas se na ranču nalazi devet pony konja, četiri patuljaste koze, ovca, patuljasti praščić, šest patuljasta, dva obična kunića i dva bečka plava kunića, Đurek i Katica, dvije japanske svilene kokoši, obične kokoši, zagorske pure, divlje guske, domaće i divlje patke, dvije papige, mačka i pas. Ubrzo se očekuju i brojne prinove pa svakako vrijedi posjetiti ranč.

Na ranču površine jednog hektra nalazi se staja za konje s natkrivenim prostorom u kojem borave tokom lošeg vremena. Ostale životinje imaju svoje nastambe s ograđenim prostorom za boravak i ispašu.

Dolaskom pony konja na ranč djeca su počela u sve većem broju dolaziti na igranje i jahanje. To je potaknulo vlasnika Nenada Vinka i njegovu obitelj da češće pružaju djeci priliku za igru i jahanje s konjićima pa su počeli odlaziti na različite manifestacije na kojima su djeca bila oduševljena s konjićima.

Na jahanje pony konja i igranje s ostalim životinjama se može doći i k njima u Mursko Središće uz prethodnu najavu. Primaju i organizirane skupine djece, dolaze na rođendane i slične proslave te organiziraju terensku nastavu za osnovne škole.

Kontakt

Ranč Ponyland
Dr.Vinka Žganca 7, 40315 Mursko Središće
tel: 040/ 543-699
mob: 098586427, 098590593 ili 0919228773
e-mail: vinkonenad@gmail.com
facebook: www.facebook.com/ponylandvinko

Mapa

Vaš prijedlog

Pomozite nam da zajedno poboljšamo web stranicu Turističke zajednice

info@tz-ms.hr

Društvene Mreže

Facebook

Newsletter

Saznaj sve važne informacije vezane za Turističku Zajednicu putem emaila

PRIJAVI SE