Ranč PonyLand

Ranč Ponyland osnovan je 2005. godine dolaskom prvog pony konja na imanje. S vremenom se povećavao broj životinja, ali i veličina ranča. Danas se na ranču nalazi devet pony konja, četiri patuljaste koze, ovca, patuljasti praščić, šest patuljasta, dva obična kunića i dva bečka plava kunića, Đurek i Katica, dvije japanske svilene kokoši, obične kokoši, zagorske pure, divlje guske, domaće i divlje patke, dvije papige, mačka i pas. Ubrzo se očekuju i brojne prinove pa svakako vrijedi posjetiti ranč.

Na ranču površine jednog hektra nalazi se staja za konje s natkrivenim prostorom u kojem borave tokom lošeg vremena. Ostale životinje imaju svoje nastambe s ograđenim prostorom za boravak i ispašu.

Dolaskom pony konja na ranč djeca su počela u sve većem broju dolaziti na igranje i jahanje. To je potaknulo vlasnika Nenada Vinka i njegovu obitelj da češće pružaju djeci priliku za igru i jahanje s konjićima pa su počeli odlaziti na različite manifestacije na kojima su djeca bila oduševljena s konjićima.

Na jahanje pony konja i igranje s ostalim životinjama se može doći i k njima u Mursko Središće uz prethodnu najavu. Primaju i organizirane skupine djece, dolaze na rođendane i slične proslave te organiziraju terensku nastavu za osnovne škole.

Kontakt

Ranč Ponyland
Dr.Vinka Žganca 7, 40315 Mursko Središće
tel: 040/ 543-699
mob: 098586427, 098590593 ili 0919228773
e-mail: vinkonenad@gmail.com
facebook: www.facebook.com/ponylandvinko

Mapa

Društvene Mreže

Facebook

Newsletter

Saznaj sve važne informacije vezane za Turističku Zajednicu putem emaila

PRIJAVI SE

Vaša fotografija

Pošaljite nam Vaše fotografije koje zaslužuju svoje mjesto na web stranici turističke zajednice

info@tz-ms.hr